РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Як обрати якісне молоко?

0 0

Як обрати якісне молоко, і не натрапити на підробку?
Ось в чому питання.
І “Добрий знак” допоможе вам у цьому розібратися.

В першу чергу перевіряйте термін придатності молока, цілісніть упаковки та наскільки якісно нанесено на упаковку принт. Нерідко фальсифікат можна виявити власне за неякісним друком.

По-друге, уважно прочитайте склад. Виробники вказують про вміст рослинних жирів чи харчових додатків, однак, споживачі доволі рідко читають написане дрібним шрифтом.

По-третє, потрібно обрати, який саме тип обробки молока та яка тара для вас буде оптимальною. Для прикладу, необроблене молоко, хоча і зберігає 100 % корисних речовин, таких як вітаміни та ферменти, утім, небезпека вмісту у ньому мікроорганізмів доволі висока. Натомість, пастеризоване молоко, яке пройшло обробку температурою до 70 градусів Цельсія зберігає більшість вітамінів та ферментів, а також більшість корисних бактерій, а от шкідливі мікроорганізми при такій обробці практично повністю гинуть. Що ж стосується стерилізованого молока, то у такому молоці не міститься жодних мікроорганізмів (як корисних так і шкідливих), а термін придатності такого молока може становити кілька місяців.

Ну і останнє, зараз надзвичайно розповсюджене «екологічно-чисте» молоко та молокопродукти з органічних те екологічних ферм. Зверніть увагу, чи має «екологічне» молоко відповідні сертифікати, та хто сертифікує компанію. Пошукайте інформацію про цей сертифікат та сертифікаційний орган в Інтернеті, щоб з’ясувати, чи варто йому довіряти.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ