РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Рецепт пирога Кіш Лорен від Жені Клопотенко

0 0

Євген Клопотенко ділиться рецептом пирога Кіш Лорен:  

Інгредієнти для тіста на 6 порцій:
– 350 г борошна
– 200 г вершкового масла
– 2 яйця
– трішки солі

Інгредієнти для начинки:
– 100 мл молока
– 150 мл вершків
– 1 яйце
– 1 маленька цибулина
– 100 г твердого сиру
– 70 г бекону або шинки
– дрібка мускатного горіха
– сіль і перець – за смаком

Готуємо Кіш Лорен так:
– Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі, після чого нарізаємо його кубиками
– Змішуємо борошно, масло, яйця, сіль і замішуємо однорідне пісочне тісто.
– Розкачуємо качалкою тісто завтовшки 3-5 мм. Викладаємо у форму, формуємо бортик.
– Розігріваємо духовку до 180С. Застеляємо тісто пергаментом і засипаємо зверху крупою або бобовими (квасоля, сочевиця), щоб тісто початок пропікатися і не здулося.
– Відправляємо тісто з бобовими на 15 хвилин в духовку.
– В цей час готуємо начинку. Нарізаємо дрібно цибулю і бекон. І підсмажуємо на олії 5-7 хв.
– Збиваємо яйце виделкою і змішуємо з вершками, молоком і спеціями.
– Натираємо сир на тертці.
– Дістаємо тісто з духовки, знімаємо пергамент.
– Змішуємо цибулю і бекон з молочно-вершковою сумішшю. Суміш повинна покрити начинку. Ставимо в духовку на 10 хвилин.
– Дістаємо пиріг з духовки, посипаємо твердим сиром і ставимо ще на 5 хвилин.

Смачного!




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ