РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Вимоги до якості твердих сирів

0 0

Основними критеріями якості твердих сирів є наступні показники:

  • структура і зовнішній вигляд кірки: тонка, рівна, чиста і пружна, без зморшок
  • консистенція сиру: еластична, однорідна по всій масі
  • колір: від білого до слабо-жовтого, однорідний по всій голівці (в залежності від виду сиру)
  • малюнок при розрізі: повинен відповідати певному виду сиру
  • вкуc і запах: повинні бути чистими, властивими даному виду, без сторонніх присмаків і запахів.
  • жирність: визначається нормативними документами

Сир твердий “Російський Класичний” ТМ “Шостка” перевірений незалежною системою контролю якості “Добрий знак” на якість і безпеку.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ