РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Що таке плавлений сир?

0 0

Плавлений сир – це молочний продукт, який отримують в результаті переробки звичайного сиру.

Перший плавлений сир з’явився у Швейцарії у 1911 році. Масове виробництво цього продукту почалося на початку 50-х років ХХ століття.

Плавлені сири дуже корисні для нашого організму. Вони багаті на вітаміни A, D та Е, а також на кальцій, фосфорні сполуки та жирні поліненасичені кислоти, що необхідні для організму людини. Окрім того, у плавленому сирі міститься високий процент казеїну – чистого якісного білка, насиченого важливими для організму амінокислотами. Разом з цим, плавлені сири відносять до висококалорійних продуктів через вміст в них великої кількості жирів.

За консистенцією плавлені сири можна розподілити на кілька груп: ковбасні, скибкові та пастоподібні. Кожна з цих груп характеризується специфічною технологією виготовлення та хімічним складом.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ