Червона ікра – улюблений делікатес на будь-якому святковому столі. Її видобувають з лососевих риб, до яких відносяться: чавича, лосось, форель, горбуша, кижуч, кета, нерка. Великої різниці за хімічним і харчовим складом між ікрою різних видів риб немає. Це стосується хіба що кольору, розміру ікринок, смаку.
“Добрий знак” завжди радить вам тільки найкращі продукти, які перевіряє у провідних європейських лабораторіях. Зараз нам потрібна ваша допомога, щоб стати для вас ще кориснішими.
Дайте, будь ласка, відповіді у файлі за посиланням https://goo.gl/forms/h1urSdjvhmQ07C113, аби ми знали, які показники у червоній ікрі вас найбільше турбують.
На основі ваших відповідей ми зробимо для вас підбірку порад про вибір червоної ікри від аудиторів “Доброго знаку”.