РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Опитування. Чого ви найбільше боїтесь у червоній ікрі?

0 0

Червона ікра – улюблений делікатес на будь-якому святковому столі. Її видобувають з лососевих риб, до яких відносяться: чавича, лосось, форель, горбуша, кижуч, кета, нерка. Великої різниці за хімічним і харчовим складом між ікрою різних видів риб немає. Це стосується хіба що кольору, розміру ікринок, смаку.

“Добрий знак” завжди радить вам тільки найкращі продукти, які перевіряє у провідних європейських лабораторіях. Зараз нам потрібна ваша допомога, щоб стати для вас ще кориснішими.

Дайте, будь ласка, відповіді у файлі за посиланням https://goo.gl/forms/h1urSdjvhmQ07C113, аби ми знали, які показники у червоній ікрі вас найбільше турбують.

На основі ваших відповідей ми зробимо для вас підбірку порад про вибір червоної ікри від аудиторів “Доброго знаку”.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ