РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Що таке сухі хлібопекарські дріжджі?

0 0

Сухі хлібопекарські дріжджі – це природній розпушувач тіста, що продається у вигляді гранул сірого кольору із специфічним дріжджовим запахом. Хлібопекарські дріжджі використовують у приготуванні хлібобулочних та кондитерських виробів. Дріжджі – це мікроорганізми – мікроскопічні одноклітинні грибки класу сахароміцетів.

Частка води в сухих хлібопекарських дріжджах становить не більше 9%. Склад дріжджів може змінюватися у залежності від способу їх приготування. Але в загальному вигляді сухі хлібопекарські дріжджі містять як мінеральні речовини, так і вітаміни.

Серед мінеральних речовин, присутніх у сухих дріжджах, можна відзначити такі елементи як фосфор і калій, в менших кількостях в дріжджах присутні – кальцій, натрій, магній, залізо, і зовсім вже в мізерних кількостях – деякі інші мікроелементи.

Вітамінний склад сухих хлібопекарських дріжджів включає вітаміни групи B (B1, B2, B5, B6, B9, B12), вітаміни C, PP, K і холін.

Хімічний склад сухих дріжджів може змінюватися з часом у процесі їх зберігання та залежить від умов навколишнього середовища – рівня вологості, впливу сонячних променів, температури.

Калорійність сухих активних хлібопекарських дріжджів залежить від їх виду і складає близько 385 ккал на 100 грамів продукту.

Дріжджі ТМ “Львівські дріжджі” перевірено незалежною системою контролю якості “Добрий знак”.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ