РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Чим корисний апельсин?

0 0

Чим корисний апельсин

Хто з нас не любить апельсини? Ці помаранчеві сонечка дарують нам не тільки неймовірний смак, а ще й заряд бадьорості та позитиву і купу корисних властивостей для організму. Ось, наприклад, розглянемо його хімічний склад. Апельсин – це джерело вітамінів: А, В1 і В2, РР, С. 150 грамів апельсинової м’якоті містять 80 міліграмів аскорбінової кислоти, що на третину перевищує повну добову норму споживання цього вітаміну життя.

Також апельсин містить великий вміст мінеральних сполук: магнію, натрію, фосфору, калію, заліза і кальцію. Калорійність фрукту невисока – від 70 до 90 калорій (38 ккал на 100 грам).

Та найбільш корисні червоні апельсини, які ще називають сицилійськими. Вживання усього лише одного такого ароматного плоду на добу достатньо для:

– зниження ризику розвитку злоякісних пухлин,

– очищення організму від шлаків і токсинів,

– лікування і профілактики різноманітних застуд і більш серйозних їх «варіантів» – ангіни, грипу, бронхітів і інших,

– поліпшення функціонування імунної системи,

– розрідження крові,

– зміцнення судин,

– зниження ризику виникнення тромбофлебіту, атеросклерозу та інших судинних відхилень,

– усунення симптомів авітамінозу, хронічної втоми,

– підтримки хворих з діагнозом цукровий діабет, гіпертонія, подагра, анемія.

Тож, їжте апельсини та бувайте здорові!

Апельсин входить до складу соковмісного напою “Соковинка”, перевіреного “Добрим знаком”.




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ