РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

7 причин їсти червону ікру

0 0

Серед безлічі смачних продуктів, є справді унікальні, які настільки корисні, що їх не можна замінити нічим іншим. До них відносять і червону ікру.

Ось 7 вагомих причин  їсти  її щодня:

1. Посилює імунітет.

2. Зміцнює серце і судини.

3. Знижує ризик онкологічних захворювань.

4. Заряджає енергією, знімає стрес.

5. Покращує зір.

6. Зберігає молодість.

7. Зміцнює суглоби.

Лососева ікра – справжнє джерело вітамінів і мінералів. Вона містить вітаміни групи В, А і Е, вітамін D, а також кальцій, калій, магній, залізо, фосфор і йод.

Також червона ікра є джерелом високоцінного білка, який легко засвоюється. У 100 г ікри міститься 30-32 г білка. Це 50% добової норми для дорослої людини.

А ще – червона ікра містить цінні поліненасичені жирні кислоти Омега-3, що не виробляються людським організмом! 100 г ікри містить більше 5 добових норм Омега-3 для дорослої людини.

Яскравий приклад результату регулярного споживання червоної ікри – японці, котрі є довгожителями. До речі, Японія закуповує 50% від загальносвітового обсягу червоної ікри. В Японії лососева ікра є невід’ємною складовою традиційної національної кухні. З урахуванням величезної користі червоної ікри для організму, цей смачний і корисний продукт час впроваджувати і в наш повсякденний раціон.

Ікра лососева ТМ “Спецпосол” перевірена незалежною системою контролю якості “Добрий знак” на якість та безпечність




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ