РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Руйнуємо міфи про кетчуп

0 0

Ми спростуємо 5 найпоширеніших міфів про кетчуп.

Міф 1

У КЕТЧУПІ НЕМАЄ НІЧОГО КОРИСНОГО

Це найпоширеніший міф-жах, який незмінно псує репутацію улюбленого соусу. Насправді ж до складу високоякісного кетчупу входять томати або томатна паста. Вони багаті лікопіном, вітамінами групи В, Р, РР, вітаміном К, аскорбіновою кислотою, солями калію, магнію та кальцію.

Міф 2

КЕТЧУП СКЛАДАЄТЬСЯ ЗІ ШКІДЛИВИХ ПРОДУКТІВ

Перше, що потрібно знати про кетчуп – це те, що всі компоненти у ньому безпечні і дозволені для використання у харчовій промисловості. Проте найбільше дістається модифікованому крохмалю. І ці звинувачення несправедливі. Адже крохмаль спеціально модифікують (тобто покращують характеристики) для того, аби він краще засвоювався та допомагав кетчупу тримати структуру і потрібну консистенцію. Цей процес немає нічого спільного з генною модифікацією.

Міф 3

КЕТЧУП КАЛОРІЙНИЙ, А ТОМУ ПСУЄ ФІГУРУ

Це твердження стосується більшості соусів, окрім кетчупу. Увага! У 100 грамах кетчупу міститься всього 112 ккалорій. Для порівняння, 1 банан (150 г) містить 148 ккалорій. Проте все залежить від кількості спожитого вами соусу.

Міф 4

ЧИМ МЕНШИЙ ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ КЕТЧУПУ, ТИМ КРАЩЕ

Термін зберігання – це, насамперед, показник ступеня очищення продукту від шкідливих мікроорганізмів. Завдяки пастеризації, дотриманню належного санітарно-гігієнічного стану обладнання, контролю показників технологічного процесу ми маємо можливість споживати натуральні продукти з тривалим терміном зберігання.

Міф 5

ТОМАТНА ПАСТА МЕНШ КОРИСНИЙ І СМАЧНИЙ ПРОДУКТ, НІЖ ТОМАТИ

Томатну пасту виготовляють зі 100% свіжих томатів. Влітку, після збору сезонного врожаю, помідори переробляють і зберігають в умовах максимальної стерильності для того, аби мати змогу виробляти свіжий кетчуп протягом року.

 

 




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ