РЕЗУЛЬТАТИ

ПЛАН ПЕРЕВІРОК

ЯК ПЕРЕВІРЯЄМО

Які дріжджі краще обрати: сухі чи пресовані?

0 0

Варто спробувати і ті, і ті та переконатись, що випічка вдасться пишною і смачною в обох випадках.

Далі ми розповімо у чому ж полягає різниця між сухими і пресованими дріжджами і про те, як їх правильно використовувати, «Львівські дріжджі» допоможуть у цьому розібратись.

Пресовані дріжджі мають вигляд брусочка. У них світло-кремовий колір, ледь вловимий приємний запах і дуже ніжна текстура. Перед замісом їх потрібно розводити у воді або молоці. Можна використовувати йогурт або кефір. Та ми радимо спочатку розвести дріжджі у невеликій кількості теплої води, а йогурт або кефір додати до борошна вже під час замісу, згідно з рецептом.

Сухі дріжджі нагадують гранули. Вони швидкодіючі. Про це вказано на упаковці. Це означає, що на відміну від пресованих, сухі дріжджі не потрібно розводити у воді. Їх можна одразу додавати до борошна.

Якщо печеш досить часто: раз чи два на тиждень, або й частіше, зручно користуватись пресованими дріжджами. Їхній термін придатності 35 діб.

Пресовані дріжджі краще обирати для випічки, де є досить високий вміст цукру, багато жиру та яєць. Тому вони просто ідеальні для паски і пончиків.

Якщо печеш рідше, обирай сухі дріжджі. Вони мають тривалий термін зберігання до 18 місяців.

Тому на випадок, коли захочеться піци або панкейків, краще тримати вдома упаковку сухих дріжджів.

Сухі дріжджі можна замінити пресованими і навпаки. Пропорція така: 1 частина сухих дріжджів — це 3 частини пресованих дріжджів. Отже, 12 г сухих дріжджів заміняють 36 г пресованих.

З різницею між сухими і пресованими дріжджами розібрались. Давайте скоріше готувати з «Львівськими дріжджами».




Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

ВГОРУ